Наша продукція

Грінки житні кубики супові ТМ «АВІАНТ»
Грінки житні кубики супові ТМ «АВІАНТ» виготовлені із суміші житнього та пшеничного борошна на традиційній житній заквасці з додаванням житнього ферментований солоду. Супові грінки мають смак житнього заварного хліба, що чудово поєднується зі смаком популярних крем-супів: гороховим, грибним, гарбузовим, томатним...
Грінки пшеничні кубики салатні
У асортименті продукції ТМ Авіант з'явилась новинка: грінки пшеничні у формі кубиків, розроблені спеціально для салатів. Спробуйте додати їх до овочевого або ж м'ясного салату, і ці маленькі хрусткі кубики стануть вашими улюбленцями назавжди!  Маса нетто 70 г
Грінки пшеничні кубики салатні
У асортименті продукції ТМ Авіант з'явилась новинка: грінки пшеничні у формі кубиків, розроблені спеціально для салатів. Спробуйте додати їх до овочевого або ж м'ясного салату, і ці маленькі хрусткі кубики стануть вашими улюбленцями назавжди!  Маса нетто 70 г

Наші рецепти

Жовтень – гарбузовий місяць. Тому пропонуємо вам терміново приготувати гарбузовий крем-суп, звісно ж, з грінками ТМ АВІАНТ!
Вам знадобиться:
700 грамів очищеного нарізаного кубиками гарбуза;
2 середніх морквини, подрібнених на терці;
2 головки подрібненої цибулі;
2-3 столових ложки рослинної олії;
1 велика картопля, очищена і нарізана скибочками;
1 літр води (обу курячого бульйону);
1 склянка жирних вершків;
мелений мускатний горіх за смаком;
1 чайна ложка меленого чорного перцю;
сіль за смаком.
Канапе з мідіями
Навіть якщо вам довелось цьогоріч провести літо "лише поглядом", маємо достойну альтернативну ідею для атмосфери та покращення настрою! Доведеться дещо підготуватись, але результат того вартує :)
Грецький салат з буряком та грінками
Цей чудовий оригінальний салат за мотивами середземноморської кухні ми піддивились у Євгенія Клопотенка. Звісно ж, замість грінок ми використали пшеничні крутони ТМ АВІАНТ. Вийшло так смачно, що обов'язково рекомендуємо спробувати і вам!
Cоус Бешамель
Франція – чемпіон за кількістю соусів. У національній кухні цієї країни налічується кілька сотень їх рецептів, але з усього різноманіття головною гордістю французьких шефів, безумовно, є соус бешамель. Багатьом він знайомий як «білий соус». Протягом століть бешамель є фаворитом в кулінарії, і весь цей час не вщухають суперечки: хто першим його приготував і навіть – яка країна має право називатися його батьківщиною. Серйозні підстави оскаржити французьку «національність» соусу бешамель є у італійців.
Андалусійский гаспачо
Не зважаючи на те, що існує величезна різноманітність рецептів, саме андалусійський гаспачо вважається класичним варіантом приготування цього холодного томатного супу.
Для приготування вам знадобиться:
- 6-7 великих стиглих м'яких помідорів
- 2 невеликих болгарських перця
- 2 огірка
- 2 зубцчики часнику
- 2 шматочки черствого батона
- шматочок свіжого чилі з мізинець, без кісточок
- 50 мл винного оцту (хересного)
- 100 мл оливкової олії
- 2 великі дрібки солі
- за бажанням: кілька штук анчоусів, каперсів, листків орегано, мелений перець
для подачі: крутони ТМ АВІАНТ, листочки базиліка або орегано, дрібно нарізані хрусткі овочі (огірок), відварене яйце