Наша продукція

Грiнки пшеничнi кубики салатнi з цiльнозерновим борошном та висівками
Ці грінки для салатів вони виготовляються з додаванням цільнозернового борошна та пшеничних висівок, які найкращим чином впливають на смакові та поживні властивості готового продукту. Як і інша продукція ТМ Авіант, грінки з цiльнозерновим борошном містять виключно натуральні інгредієнти, не смажаться у процесі виготовлення і не мають смакових добавок у складі.
Грінки житні кубики супові ТМ «АВІАНТ»
Грінки житні кубики супові ТМ «АВІАНТ» виготовлені із суміші житнього та пшеничного борошна на традиційній житній заквасці з додаванням житнього ферментований солоду. Супові грінки мають смак житнього заварного хліба, що чудово поєднується зі смаком популярних крем-супів: гороховим, грибним, гарбузовим, томатним...
Грінки пшеничні кубики салатні
У асортименті продукції ТМ Авіант з'явилась новинка: грінки пшеничні у формі кубиків, розроблені спеціально для салатів. Спробуйте додати їх до овочевого або ж м'ясного салату, і ці маленькі хрусткі кубики стануть вашими улюбленцями назавжди!  Маса нетто 70 г

Наші рецепти

Канапки з баклажанами та арахісовим песто
У цю холодну листопадову пору так хочеться порадувати себе: приготувати щось смачненьке, загорнутись у теплий плед і дивитись гарне кіно... Для створення відповідного настрою ідеально смакуватимуть пікантні канапки з баклажанами та арахісовим песто, звісно, на наших улюблених гріночках ТМ АВІАНТ.
Жовтень – гарбузовий місяць. Тому пропонуємо вам терміново приготувати гарбузовий крем-суп, звісно ж, з грінками ТМ АВІАНТ!
Вам знадобиться:
700 грамів очищеного нарізаного кубиками гарбуза;
2 середніх морквини, подрібнених на терці;
2 головки подрібненої цибулі;
2-3 столових ложки рослинної олії;
1 велика картопля, очищена і нарізана скибочками;
1 літр води (обу курячого бульйону);
1 склянка жирних вершків;
мелений мускатний горіх за смаком;
1 чайна ложка меленого чорного перцю;
сіль за смаком.
Канапе з мідіями
Навіть якщо вам довелось цьогоріч провести літо "лише поглядом", маємо достойну альтернативну ідею для атмосфери та покращення настрою! Доведеться дещо підготуватись, але результат того вартує :)
Грецький салат з буряком та грінками
Цей чудовий оригінальний салат за мотивами середземноморської кухні ми піддивились у Євгенія Клопотенка. Звісно ж, замість грінок ми використали пшеничні крутони ТМ АВІАНТ. Вийшло так смачно, що обов'язково рекомендуємо спробувати і вам!
Cоус Бешамель
Франція – чемпіон за кількістю соусів. У національній кухні цієї країни налічується кілька сотень їх рецептів, але з усього різноманіття головною гордістю французьких шефів, безумовно, є соус бешамель. Багатьом він знайомий як «білий соус». Протягом століть бешамель є фаворитом в кулінарії, і весь цей час не вщухають суперечки: хто першим його приготував і навіть – яка країна має право називатися його батьківщиною. Серйозні підстави оскаржити французьку «національність» соусу бешамель є у італійців.