Наша продукція

Грінки житні кубики супові ТМ «АВІАНТ»
Грінки житні кубики супові ТМ «АВІАНТ» виготовлені із суміші житнього та пшеничного борошна на традиційній житній заквасці з додаванням житнього ферментований солоду. Супові грінки мають смак житнього заварного хліба, що чудово поєднується зі смаком популярних крем-супів: гороховим, грибним, гарбузовим, томатним...
Грінки пшеничні кубики салатні
У асортименті продукції ТМ Авіант з'явилась новинка: грінки пшеничні у формі кубиків, розроблені спеціально для салатів. Спробуйте додати їх до овочевого або ж м'ясного салату, і ці маленькі хрусткі кубики стануть вашими улюбленцями назавжди!  Маса нетто 70 г
Грінки пшеничні кубики салатні
У асортименті продукції ТМ Авіант з'явилась новинка: грінки пшеничні у формі кубиків, розроблені спеціально для салатів. Спробуйте додати їх до овочевого або ж м'ясного салату, і ці маленькі хрусткі кубики стануть вашими улюбленцями назавжди!  Маса нетто 70 г

Наші рецепти

КАНАПЕ З ПОМАРАНЧЕВИМ МУСОМ ТА ШОКОЛАДОМ
Вишуканий, легкий та смачний спосіб висловити свої почуття, не давши жодного шансу продавцям листівок 

Інгредієнти:
грінки ТМ АВІАНТ – 1 упаковка
вершковий сир – 250г
помаранчевий сік – 50г
цукрова пудра – 75г
ваніль, кориця – за смаком
шоколадні сердечка
Сендвіч Елвіса Престлі
Як відомо, славнозвісний “король рок-н-рола” обожнював ситно та смачно поїсти. Він полюбляв горішки, попкорн, бургери, смажену картоплю та яблучні пироги... Улюбленою їжею для поп-зірки був сніданок, який зазвичай відбувався о 5 годині вечора... а іноді навіть о 8 або о 9 ​Розповідають, що одного разу Елвіс пролетів більше 800 миль лишень для того, щоб поласувати улюбленим сендвічем!
КРЕМ-СУП ЗІ ШПИНАТОМ ТА ВЕРШКАМИ
Час приготування: 25 хв.
Кількість порцій: 3–4

НЕОБХIДНI ПРОДУКТИ:
грінки житні кубики супові ТМ АВІАНТ,
шпинат – 250 г,
цибуля – 1 шт.,
часник – 1 шт., 
сир – 100 г,
оливкова олія – 3 ст. л.,
борошно – 3 ст. л.,
бульйон – 500 мл,
вершки 35% – 250 мл,
мускатний горіх – 1 ч. л.,
сіль, перець.
В очікуванні весни пропонуємо вам приготувати салат, який порадує вас новими поєднаннями смаків, кольорів та відчуттів
Для салату:
– грінки пшеничні кубики салатні ТМ АВІАНТ;
– курячі яйця 4 шт.;
– листя салату;
– мариновані сливки 20 шт.;
– арахісові горіхи 50 г;
– насіння льону;
– зерна гранату.

Для соусу Вінегрет:
– оливкова олія 2 ст. л.,
– лимонний сік 1 ст. л.,
– діжонська гірчиця 1 ст. л.,
– сіль, перець за смаком.
САЛАТ З ГРЕЙПФРУТОМ ТА ПЕРЕПЕЛИНИМИ ЯЙЦЯМИ
Час приготування: 15 хв
Кількість порцій: 3–4НЕОБХIДНI ПРОДУКТИ:
- грінки пшеничні кубики салатні ТМ АВІАНТ,
- мікс листя салатів – 200 г,
- грейпфрут – 1 шт.,
- перепелині яйця – 8–9 шт.,
- горіхи – 50 г, мед – 1 ч. л.,
- оливкова олія – 50 г,
- лимонний сік – 1 ч. л.,
- гірчиця – 1 ч. л.,
- сіль, перець.