Інгредієнти для рулетиків:

— вітчина;

— сир російський;

— огірок;

— тостовий хліб;

— домашній майонез;

— діжонська гірчиця.

 

Для декору канапок:

— помідори черрі;

— «їстівна земля» з чорних оливок.

 

Приготування рулетиків:

1. Вітчину звільніть від шкірки, наріжте тонкими слайсами.

2. Сир наріжте брусочками (довжина сирних шматочків по розміру хлібних).

3. Огірок наріжте поздовж тонкими слайсами.

4. Приготуйте соус із суміші майонезу та гірчиці.

5. Кожен шматочок тостерного хліба розкачайте качалкою, обріжте скоринку, змажте соусом.

6. На хліб викладіть пошарово шматочки огірка, вітчину та брусочок сиру.

7. Загорніть хліб з начинкою в рулетик.

8. Готові рулетики тримайте в холодильнику.

 

Приготування канапок:

1. Хлібні рулетики наріжте на роли товщиною 22,5см.

2. На шпажку настроміть шматочок помідора черрі та рол з вітчиною.

3. Встановіть шпажку на грінку ТМ Авіант.