Канапе з мусом з курячої печінки (рецепт з ВІДЕО)

Інгредієнти для мусу з печінки:

— куряча печінка — 300г;
— цибуля (велика) — 1шт.;
— морква (велика) — 1шт.;
— вершкове масло — 300г;
— рослинна олія;
— сіль, перець.

Інгредієнти для желе:
— вино Мадера — 0,5скл.;
— желатин — 5г;
— цукор
 

Детальніше

Канапки з Тартаром з лосося (рецепт з ВІДЕО)

Інгредієнти для тартару:

— філе лосося — 300г;

— оливкова олія — 1—2 ст.л.;

— лимонний сік — 1 ч.л.;

— ікра летючої риби Тобіго — 1—2 ч.л.;

— сіль — за смаком.

 

Для декору канапок:

— пелюстки квітів;

—мікрогрін;

— домашній майонез;

— діжонська гірчиця.

Детальніше

Канапе з курячим філе «су-від» та перепелиним яйцем (рецепт з ВІДЕО)

Інгредієнти для курячого філе «су-від»:

— куряче філе;

— соєвий соус;

— часник;

— розмарин;

— тим'ян.

 

Для декору канапок:

— перепелині яйця;

— листя салату;

— помідори черрі.

 

Детальніше

Канапе з качиною грудкою «су-від» на подушці з груші в сиропі Гренадін (рецепт з ВІДЕО)

Інгредієнти для качиної грудки «су-від»:

— качина грудка;

— соус Норі;

— соняшникова олія;

— сіль, перець.

 

Інгредієнти для груші в сиропі Гренадін:

— груша — 1 шт.;

— цукор — 2 ст. л.;

— сироп Гренадін — 5 ст. л.

 

Детальніше

Канапе з телятиною «су-від» на подушці з карамелізованої цибулі (рецепт з ВІДЕО)

Інгредієнти для телятини «су-від»:
— теляча вирізка;
— соєвий соус;
— оливкова олія;
— часник;
— розмарин;
— тим'ян;
— сіль, перець.
 
Інгредієнти для карамелізованої цибулі:
— цибуля (велика) — 4 шт.;
— червоне вино — 1/3 скл.;
—  цукор;
—  олія.
 

Детальніше