Інгредієнти для мусу з печінки:
— куряча печінка — 300г;
— цибуля (велика) — 1шт.;
— морква (велика) — 1шт.;
— вершкове масло — 300г;
— рослинна олія;
— сіль, перець.
Інгредієнти для желе:
— вино Мадера — 0,5скл.;
— желатин — 5г;
— цукор
Інгредієнти для тартару:
— філе лосося — 300г;
— оливкова олія — 1—2 ст.л.;
— лимонний сік — 1 ч.л.;
— ікра летючої риби Тобіго — 1—2 ч.л.;
— сіль — за смаком.
Для декору канапок:
— пелюстки квітів;
—мікрогрін;
— домашній майонез;
— діжонська гірчиця.
ДетальнішеІнгредієнти для курячого філе «су-від»:
— куряче філе;
— соєвий соус;
— часник;
— розмарин;
— тим'ян.
Для декору канапок:
— перепелині яйця;
— листя салату;
— помідори черрі.
Детальніше
Інгредієнти для качиної грудки «су-від»:
— качина грудка;
— соус Норі;
— соняшникова олія;
— сіль, перець.
Інгредієнти для груші в сиропі Гренадін:
— груша — 1 шт.;
— цукор — 2 ст. л.;
— сироп Гренадін — 5 ст. л.
Детальніше
Інгредієнти для телятини «су-від»:
— теляча вирізка;
— соєвий соус;
— оливкова олія;
— часник;
— розмарин;
— тим'ян;
— сіль, перець.
Інгредієнти для карамелізованої цибулі:
— цибуля (велика) — 4 шт.;
— червоне вино — 1/3 скл.;
— цукор;
— олія.