Інгредієнти для телятини «су-від»:
— теляча вирізка;
— соєвий соус;
— оливкова олія;
— часник;
— розмарин;
— тим'ян;
— сіль, перець.
 
Інгредієнти для карамелізованої цибулі:
— цибуля (велика) — 4 шт.;
— червоне вино — 1/3 скл.;
—  цукор;
—  олія.
 
Приготування телятини «су-від»:
1. Телячу вирізку помийте, просушіть, очистіть від плівок.
2. Замаринуйте м'ясо у соєвому соусі та оливковій олії з додаванням солі і перцю.
3. Покладіть замариноване м'ясо в спецпакет чи рукав для запікання, додайте часник, розмарин та тим'ян.
4. Випустіть повітря з пакету, зав'яжіть.
5. Занурте пакет з м'ясом у підготовлену воду, поставте у духову шафу на 1год при температурі 60°С.
 
Приготування карамелізованої цибулі:
1. Цибулю почистіть та наріжте тонкими півкільцями.
2. Нагрійте пательню з олією, викладіть цибулю та карамелізуйте на малому вогні до мармеладного кольору (до 1 години). За потреби, протягом приготування доливайте воду.
3. Наприкінці приготування додайте червоне вино, цукор за смаком, випаровуємо рідину.
 
Приготування канапе:
1. Готову телятину наріжте поперек волокон тонкими слайсами.
2. На кожну гріночку ТМ Авіант викладіть карамелізовану цибулю.
3. Зверху покладіть шматочки телятини.
4. На готові канапки додайте кілька крапель соусу Ростбіф, прикрасьте зеленню.