Канапки з Тартаром з лосося

 

Інгредієнти для тартару:

— філе лосося — 300г;

— оливкова олія — 1—2 ст.л.;

— лимонний сік — 1 ч.л.;

— ікра летючої риби Тобіго — 1—2 ч.л.;

— сіль — за смаком.

 

Для декору канапок:

— пелюстки квітів;

—мікрогрін;

— домашній майонез;

— діжонська гірчиця.

 

Приготування тартару:

1. З лосося зніміть шкіру, видаліть кістки та часточки жиру.

2. Наріжте філе кубиками 3х3мм.

3. Заправте за смаком.

4. Посудину з тартаром накрийте харчовою плівкою щоб запобігти обвітренню та поставте в холодильник для маринування на півгодини.

 

Приготуваня канапок:

1. Кожну грінку ТМ Авіант змастіть сумішшю майонезу та гірчиці

2. Сформуйте кульки з тартару, скориставшись двома чайними ложечками, акуратно викладіть їх на грінки.

3. Прикрасьте канапки ікрою, мікрогріном та пелюстками квітів.

 

Для зберігання найкращих естетичних та смакових властивостей, ці канапки варто готувати безпосередньо перед подачею на стіл. Приготований тартар може зберігатись у холодильнику