Інгредієнти для качиної грудки «су-від»:

— качина грудка;

— соус Норі;

— соняшникова олія;

— сіль, перець.

 

Інгредієнти для груші в сиропі Гренадін:

— груша — 1 шт.;

— цукор — 2 ст. л.;

— сироп Гренадін — 5 ст. л.

 

Приготування качиної грудки «су-від»:

1. Качину грудку помийте, просушіть на паперовому рушнику.

2. Зробіть надрізи на шкірі грудки у формі сіточки, посоліть та поперчіть за смаком.

3. Обсмажте качину грудку на соняшниковій олії з двох сторін (спочатку шкіркою вниз) до золотистого кольору.

4. Качину грудку обмажте соусом Норі покладіть в спецпакет або в рукав для запікання випустіть повітря з пакету, зав'яжіть.

5. Занурте пакет з м'ясом у підготовлену воду, поставте у духову шафу на 1год при температурі 60°С.

 

Приготування груші в сиропі Гренадін:

1. Грушу очистіть від шкірки, видаліть серцевину, наріжте кубиками 4х4мм.

2. На пательні нагрійте 2 ст. л. цукру, додайте шматочки груші, перемішайте.

3. До груші влийте сироп Гренадін. Карамелізуйте суміш до випарення вологи.

4. Відкиньте грушу на сито.

 

Приготування канапок:

1. Качину грудку наріжте слайсами.

2. На кожну грінку ТМ Авіант викладіть грушу в сиропі.

3. Зверху викладіть шматочки качки, скручені в спіралі.

4. Прикрасьте канапе зеленню.