Інгредієнти для тартару:
— вирізка з телятини;
— каперси корнішони — 3 шт.;
— цибуля шалот — 1 шт.;
— соус ворчестер;
— кетчуп — 2—3 ст. л;
— соєвий соус — 1 ч. л.;
— оливкова олія;
— соус табаско.
 
Інгредієнти для соусу Ростбіф:
— оливкова олія — 100г;
— рослинна олія — 100г;
— соєвий соус — 100г;
— оцет бальзамічний чорний — 15г;
— мед — 75г;
— гірчиця діжонська — 50г;
— гірчиця французька (з зернами) — 50г;
— часник — 1 зубок;
— розмарин — 1 гілочка.
 
Для декору канапок:
— свіжа зелень;
— сир пармезан.
 
Приготування тартару з телятини:
1. Телячу вирізку помийте, очистіть від плівок, обсушіть на паперовому рушнику.
2. Наріжте м'ясо кубиками 3х3мм.
3. Каперси та цибулю також дрібно наріжте
4. З'єднайте всі складники, додайте соуси та олію, добре перемішайте.
5. Посудину з тартаром накрийте харчовою плівкою щоб запобігти обвітренню та поставте в холодильник для маринування на півгодини.
 
Приготування соусу Ростбіф:
1. В глибокій посудині з'єднайте всі рідкі складники. Збивайте до зміни кольору.
2. Ножем розчавіть зубок часнику, разом з гілочкою розмарину додайте в соус.
 
Приготування канапок:
1. Кожну грінку ТМ Авіант змастіть соусом Ростбіф.
2. За допомогою двох чайних ложечок сформуйте кульки з тартару, акуратно викладіть на грінки.
3. Прикрасьте канапки зеленню та посипте тертим сиром пармезан.