Канапе з мусом з лосося

Інгредієнти для мусу з лосося:

— лосось;

— сир Філадельфія — 3 ст.л.;

— вода — 1л;

— сіль — 40г;

— цукор — 20г;

— лавровий лист;

— бадіан, аніс.

 

Для декору канапок:

— ікра летючої риби Тобіго;

— зелень.

 

Приготування мусу з лосося:

1. Філе лосося очистіть від шкіри та кісток.

2. У воду додайте спеції, нагрійте до 70°С.

3. Залиште рибу в розсолі на 40 хвилин.

4. Філе подрібніть за допомогою блендера до пастоподібної маси.

5. До рибної суміші додайте сир Філадельфія та повторно збийте блендером.

6. При потребі, додайте солі.

7. Готовий лососевий мус викладіть у кондитерський мішок, покладіть у холодильник на 30—40 хвилин.

 

Приготування канапок:

1. На кожну гріночку ТМ Авіант викладіть лососевий мус з допомогою кондитерського мішка.

2. Прикрасьте канапки ікрою летючої риби Тобіго та зеленню.