Канапе з слабосоленим лососем та сиром Філадельфія

 

Інгредієнти:

— філе лосося — 300г;

— сіль — 100г;

— цукор — 30г;

— сир Філадельфія;

— вершки (жирність 32%)

 

Приготування слабосоленого лосося:

1. Змішайте сіль та цукор.

2. Засипте сумішшю філе лосося.

3. Посудину з засоленим лососем накрийте харчовою плівкою щоб запобігти обвітренню та поставте в холодильник для засолки на 3—4 години.

 

Приготування канапок:

1. Сир Філадельфія та вершки з'єднайте в одній посудині (пропорція 1:1) та збийте з допомогою міксера.

2. Лосось наріжте тонкими слайсами.

3. На кожну грінку ТМ Авіант викладіть скручений у спіраль шматочок лосося.

4. За допомогою кондитерського мішка в середину канапки викладіть вершково-сирну суміш.

5. Прикрасьте канапки за смаком.