Канапе з курячим філе «су-від» та перепелиним яйцем

Інгредієнти для курячого філе «су-від»:

— куряче філе;

— соєвий соус;

— часник;

— розмарин;

— тим'ян.

 

Для декору канапок:

— перепелині яйця;

— листя салату;

— помідори черрі.

 

Приготування курячого філе «су-від»:

1. Куряче філе помийте, просушіть на паперовому рушнику, звільнити від плівки.

2. Полийте м'ясо соєвим соусом.

3. Покладіть куряче філе у спецпакет чи рукав для запікання, додайте часник, розмарин та тим'ян.

4. Випустіть повітря з пакету, зав'яжіть.

5. Занурте пакет з м'ясом у підготовлену воду, поставте у духову шафу на 1год при температурі 60°С.

 

Приготування канапе:

1. Перепелині яйця відваріть 2 хвилини після закипання води.

2. Готове куряче філе наріжте поперек волокон тонкими слайсами.

3. На кожну гріночку ТМ Авіант викладіть маленькі листя салату.

4. Зверху покладіть шматочок курячого філе, згорнутого рулетиком, половинку яйця та шматочок помідора черрі.

4. Готові канапки скріпіть шпажкою.

Смачного!